. . .

Lär dig att maximera effektivitet en strategi som du har hört talas om för att vinna du varje spel du spelar. Lura de andra spelarna att ge du där pengar snabbt och enkelt. Om du är en nybörjare, du lär dig att använda det till din fördel, och gå ett steg längre och vinna pokerspel med ingen kunskap om olagliga korträkning som kan få dig utsparkad ur något casino. The Secret Poker strategi om du någonsin har spelat poker innan du vet att du självklart kan se alla spelare omkring dig eftersom du spelar i en cirkel (om du spelar online poker). Du har bara listat ut den viktigaste delen av poker. Du kanske tänker att det är omöjligt. Tror du förmodligen att den viktigaste delen är korten; Vad kort du får hur man använder dem, ECT… Dessa är mycket viktiga, du har rätt, men allt börjar med din förmåga att använda ditt kroppsspråk till din fördel. Korten kommer att vara relativt lika för alla spelare.

Lycka till faktor vanligtvis inte i väl i poker eftersom alla har samma chans att få samma kort. Om lycka börjar att spela en stor roll i ditt spel sedan vad kan du gör? En spelare har alltid 4 grundläggande val; Du kan kontrollera, satsa eller ring, höja eller vik. Om du inte får bra kort kan du alltid lägga rätt? Detta är inte alltid en bra idé. Du kan lämnar stora mängder pengar på bordet i det långa loppet efter några inledande veck. Visst du till synes komma undan med att förlora mindre men du ge upp chansen att ens försöka. Bluffa är konsten att vilseledning. Du vill ha dem att tro att du har en dålig hand en sekund och nästa en bra hand med alla de bästa korten som är säker på att vinna potten. Hur vill du utföra något sådant? Detta kan göras enkelt med ditt kroppsspråk. Om du har bra agera kort lycklig. Du kanske inte vill dem att veta att du har bra kort men det är ett sätt att ändra det tänkande; nu varje gång du agerar ”glad” kommer de att tänka du har bra kort och kan vik. Om du har dåliga kort och du agerar glad kanske de vik eftersom nu de är rädda. Vad du vill göra är att skapa ett komplicerat mönster av ledsen, glad, likgiltig, extatisk, arg, ECT. Åtgärder för vissa händer.

Du vill kasta dem men försöka lura in dem i en säker zon där de tror att de förstår din bluffa mönster och då slå dem med verkligheten. Så länge de försöker hänga med oavsett mönster du har, du kommer att ha dem allt under din kontroll. I en omgång pokerturnering jag spelade i bestämde jag mig att skapa mycket komplexa poker ansikten. De där inte bra de där inte illa. Scrunched mitt ansikte, tog jag min läpp och kliade mitt ben; Jag gjorde det sjukaste som ingen förstod. De hade ingen aning vad min ansikten betydde så de antog som när jag inte tar upp att mitt kort var inte bra och de vill höja och höja. När det var dags att visa, gissa vem tog hem potten. Sensmoralen i denna lilla historia är att du måste vara kreativ. Detta är steg två av poker (efter lära sig grunderna och lära sig dem utantill), kroppsspråk är mycket viktigt. Om du är känd som en nybörjare och du kommer in i de förväntar dig att visa dina kort, klart och tydligt genom ditt kroppsspråk. Du kan vilseleda och döda din konkurrens med ett bra Pokerface.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *