. . .

BOKTIPS OM BLACKJACK

 

De tio mest rekommenderade böcker för Blackjack

Om du är en blackjack spelälskare och vill njuta av spelet samt lär sig intressanta saker om spelet så är du på rätt ställe. De tio böckerna som är mest rekommenderas av experter och perfekt för relativt nya spelare i spelet diskuteras här.

1994 års upplaga av Professional Blackjack skriven av Stanford Wong anses vara en av de bästa böcker som behandlar den berömda räkna kort Hi-Lo-system. Dock är denna bok ett utmärkt referens guide för erfarna professionella spelare och berättar om olika regler och strategier för spelet. Den Blackjack Attack, spelar proffsen Way skriven av Don Schlesinger är ett starkt rekommenderat bok för proffs och det är perfekt, särskilt för de spelare som redan är medvetna om kort räknar strategier. Denna bok diskuterar vidare om statistiken på vilka strategier arbetet. Det är en svår bok att läsa, men yrkesverksamma hänvisa denna bok ofta.

Blackjack Bluebook II skriven av Fred Renzey är en bok som ger information om enkla strategier för att vinna matcher. Det diskuteras också om de olika alternativen till att räkna kort. De strategier som finns i denna bok har olika nivåer som passar spelare på olika nivåer. Den spelas 21 som kampkonst skriven av Arnold Snyder, som är en legend själv, är för människor som är ute efter att vinna pengar i spelet. De strategier och tips som nämns i boken är effektiva och enkla, som är perfekta för nybörjare såväl som proffs.

I 1998 Knockout Blackjack bok skriven av Olof, Ken Fuchs och Ph.D. Vancura, är ett effektivt bok som handlar om att räkna kort system och det är enkelt och okomplicerat. Den här boken är att föredra av både nybörjare och casual spelare. Beat the Dealer är en annan populär bok som handlar om vinnande strategier och det anses av många spelare som en bibel för att räkna kort. Det är en sådan bok som är perfekt och ett måste för alla blackjack spelare.

Den Ian Anderson boken, brann tabellerna i Las Vegas som publicerats under året 2003 och det i första hand diskuterar om allmänna spelande system och strategier tillsammans med pengar förvaltning tekniker. Kevin Blackwood’s Spela Blackjack som proffsen tydligt förklarar avancerade stadier av korträkning och andra strategier på ett övergripande sätt för bättre förståelse.

Peter Griffin boken The Theory of Blackjack handlar om statistisk analys och förklaringar som är viktiga för korträkning. Ken Uston’s Million Dollar Blackjack är en idealisk bok för seriösa spelare och det är en allvarlig bok om korträkning och erfarenheter av författaren.

Du kan hitta mer information om dessa böcker och de senaste undersökningarna från vår egen webbplats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *