. . .

BETROSEXUALS En POKER ONLINE PHENOMENON

Människor bär alla sorters förklädnader vid pokerbordet: svaghet, styrka, bluster, naivitet. Det är typ av spelet. Så det är bara logiskt att nya former av bedrägeri vid pokerbordet skulle utvecklas som populariteten av spelets nyaste innovation — poker online — sprida. Det är inte konstigt då att, när du inte kan se personen du spelar mot, det är en god chans att de är inte som de bekänner sig vara — som man eller kvinna. Betrosexuals: En Poker Online fenomen det är en ärlig till godhet fenomen, med sitt eget namn — Betrosexuality: presentera sig som det motsatta könet vid ett pokerbord online. Nu, för att vara rättvis mot begreppet och dess historia, Betrosexuality myntades faktiskt före dess användning i poker online, och ibland med lite olika konsekvenser. Här är ett par alternativa definitioner som: – Betrosexuals satsning på både mäns och kvinnors idrottsevenemang – Betrosexuals sälja sexuella gynnar av lotteri senaste forskning analyseras av Nottingham Trent University Professor Mark Griffiths rapporter att 23% av kvinnliga brittiska poker online spelare låtsas vara män och mer än 10% av brittiska manliga poker online spelare låtsas vara kvinnor.

Brittiska betrosexuals enligt uppgift satsning en beräknade 213 miljoner pounds sterling på online pokerrum. Det finns några sätt kön är representerad vid ett online pokerbord som kan undkomma vissa spelare, de är så subtila. Men så mycket i bakgrunden som de är, de gör en potent effekt i människors gameplay. De är: användarnamn: en online pokerspelare utvalda Smeknamn har alltid varit en främsta indikatorn av deras väsen (eller poserade väsen) — så Terminator skulle beteckna aggressivitet och Bill Gates skulle kunna antyda en gränslös bankrulle; poker online skärmnamn kan också beteckna kön (dvs. Poker pappa, het Mamma, Club Girl, Mr. Poker); Avatarer: Om din online pokerrum använder avatarer (3D mänskliga eller humanoid siffror) för att representera spelare, kan du enkelt kasta dina medspelare utanför kilt (om du vet hur man använder denna fördel, det är – mer om det i ett ögonblick); Chatt: Chat-fönstret är alltid en populär del av poker online upplevelse eftersom det är där människor ofta förråda själva. Som sagt, fortfarande andra, att veta detta faktum, bara låtsas att göra så. Men med denna form av bedrägeri effektivt kräver långt mer än bara förvränga dig själv. För, när du har planterat fröet, måste du veta hur man ska vårda och odla den.

Du behöver — med andra ord — för att veta hur kön spelar in poker online och off både, och du behöver veta hur man spelar spelet baserat på denna kunskap. Så låt oss komma till två grundläggande aspekter ifrågasätta din betrosexuality i poker online: Varför skulle en kvinna låtsas vara en man? Många kvinnor tror män tenderar att spela mer aggressivt mot kvinnor men mindre så när du spelar mot andra män. Varför skulle en man låtsas vara en kvinna? Många män tror spelare lossa upp sin spelupplevelse när de tror att de spelar mot en kvinnor som de förväntar sig kvinnan att vara en sämre spelare och därför inte vet värdet eller brist på sådan, av de kort som de innehar. Som du ser utan tvekan, är båda missuppfattningar giftet vid ett pokerbord online. Du kan också bara lämna över dina marker till andra spelare än tillåt dig själv att duka till dåraktiga och stereotypa attityder om hur kön påverkar poker förmåga. Som sagt, som vi ser det, det finns två sätt att slå Betrosexuals vid pokerborden online: hålla din poker online strategi konsekvent och kön neutralt eller bli en Betrosexual själv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *